lördag 7 mars 2009

Werder Bremen, Hamburger SV, Paris SG med flera i Dagens speltips......

50% träff igår. Idag siktar jag högre trots att några av mina spel inkluderar riktigt fina odds. Stort utbud idag med många fina spelobjekt men jag har fastnat extra mycket för dessa. Dagens speltips:

Hacettepe Spor - Beşiktaş A.Ş., 2:a, 1.53
Turkiska ligans sämsta lag som antagligen ramlar ur mot ett av ligans storlag som satsar uppåt i tabellen. Besiktas har visat okey form det senaste och jag tror dom vinner denna match med 2-3 bollar.

Hoffenheim - Werder Bremen, 2:a, 2.30
Hoffenheim har det inte lätt just nu. Trots att de spelar hemma i denna match ,där de varit så starka under säsongen, kommer dom få det väldigt svårt. Förutom att skyttekungen är borta är 4 nya spelare borta. Alla i lagets mittfält. Bremen har fin form efter fina matcher mot Milan och senast i cupen.

Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV, 2:a, 2.25
Hamburger jagar vinst i ligan. Denna match är visserligen mot ett sämre lag som rykt upp sig det senaste men Hamburger är för starka enligt min mening.

Brescia - Rimini, 1:a, 1.70
Brescia visat i de senaste matcherna att de är att räkna med. De vill så gärna tillbaka till finrummet i Serie A. På hemmaplan kommer de inte låta Rimini stå i vägen.

Parma - Treviso, 1:a, 1.40
Parma hemma har denna säsongen oftast varit lika med vinst. Likaså i denna match mot ett av seriens sämsta lag.

Lorient - Paris SG, 2:a, 2.35
PSG har i de senaste matcherna och i ligan visat att de är ett riktigt bra lag. Just nu jagar man febrilt serieledarna Lyon och är inte långt efter nu (4 poäng). De vet om att Lyon skall spela match till veckan i CH-league vilket gör att deras match mot Lille borta idag blir svårt. Detta är deras chans att komma närmre och dom tar den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar