torsdag 12 mars 2009

HV71, Linköping, PSG...och innebandy som Dagens speltips...

Dagen igår med försök till lite höga odds gick inget bra. Svenskorna höll på att vinna på full tid men Tyskorna kvitterade i slutminuterna. Idag blir det istället speltips på dagens säkra spel. Dagens speltips:

HV71 - Timrå IK, 1:a, 1.70
HV vill inte åka ut redan. De är ju ett bättre lag och har ofta visat det under matcherna men inte fått till det sista. Idag vinner dom.

Linköping - Skellefteå AIK, 1:a, 1.50
Linköping som hela säsongen har vart så bra kommer inte förlora två matcher i rad hemma. Vet inte riktigt vad som hände igår men idag vinner dom klart tror jag.

Caperio/Täby - Balrog, 1:a, 1.35
Täby har vart grymma hela säsongen..en lite skräll t.o.m. Idag är det slutspel och dags att motivera sig igen. På hemmaplan mot mediokra Balrog tar dom första vinsten.

AIK - Pixbo Wallenstam IBK, 1:a, 1.32
AIK har verkligen vässat formen inför slutspelet och dom ser bara vassare och vassare ut med Jíhde i storform. Första matchen hemma mot Pixbo vinner dom bara.

Paris Saint-Germain - Sporting Braga, 1:a, 1.70
PSG håller på att göra en grym säsong där de har seriesegerna inom räckhåll samt att jag tror att de kommer komma långt i denna Cup. De har vässat formen de senaste matcherna och ser väldigt starka ut för tillfället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar