måndag 23 mars 2009

Aab, Färjestad, Brescia, Freiburg och Rosenborg vinner idag....

Missade återigen gårdagen då jag inte riktigt hann med. Idag är utbudet klent och man kanske borde stå över. Vill man inte detta har jag hittat dagens bästa spel. Detta är spel med bra odds dessutom. Dagens speltips:

AaB - FC Midtjylland, 1:a, 2.20

Dagens bästa spel hittar vi idag i Ålborg. Dom vann själva matchen hemma senast mot Man City och är i bra form efter att Magnus Pehrson kommit till. Mycket bra odds på ettan då bortalaget inte är speciellt bra borta.

Skellefteå - Färjestad, 2:a, 1.95

Färjestad ångar på. Det finns inte mycket som säger att Skellefteå vinner denna matchen. Målvakten i färjestad har inte släppt in mål på oändlighet. Färjestad vinner igen och är i praktiken klara för final.

Salernitana - Brescia, 2:a, 2.50

Brescia är bra mycket bättre än Salernitana i grunden. Nu är det bortamatch och då blir det alltid svårare. Men Brescia jagar toppen och klassen är bättre. Därför vinner dom.

SC Freiburg - FC Nürnberg, 1:a, 2.00

Freiburg leder serien och vill uppåt. Visserligen jagar Nurnberg också en uppflyttningsplats. Men när dom möter topplaget hemma får dom ge sig. 3 poäng till hemmalaget.

Tromsø - Rosenborg, 2:a, 2.40

Rosenborg har några år nu inte varit med riktigt i toppen i Norge. Nu är det dags igen. Rosenborg satsar stenhårt och dom började fint i ligan med en 3-0 vinst. Nu är det Tromsös tur att förlora trots hemmaplan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar