söndag 15 mars 2009

Lazio, Milan, Barcelona m.fl....Dagens speltips...

Matcherna igår gick fin fint. Synd att Livorno tappade ledningen bara. Idag fortsätter vi med säkra spel som kan spelas i dubblar och tripplar. Men även självklart som singlar. Dagens speltips:

Lazio - Chievo, 1:a, 1.65

Lazio har efter en svacka spelat upp sig otroligt bra och har de senaste matcherna vart grymma. Mot ett Chievo i dålig form på hemmaplan kommer de vinna med 2-0.

Siena - AC Milan, 2:a, 2.00

AC Milan är ute ur de europeiska cuperna och kan därmed koncentrera sig på ligan och jakten på Inter. Trots skadebekymrena och en tuff bortamatch mot Siena kommer man vinna detta.

FC Köpenhamn - Ejsberg, 1:a, 1.30

FC har spelat riktig bra fotboll efter uppehållet. Jag tror dom vinner hela serien. Men då krävs det att man vinner matcher mot lag som Ejsberg...och det gör dom. säker 1:a.

Almeria - Barcelona, 2:a, 1.57

Barcelona har börjat tappa mark i toppen nu när Real jagar intensivt. De känner flåset i nacken nu och därför kommer de öka farten och ta ner 3 poäng i dagens match.

Andreas Seppi - Stanislas Wawrinka, 2:a, 1.48

Wawrinka är en spelare med otroligt hög höstanivå. Jag tror han kommer klättra på rankingen då han är en spelare med hög potencial. Denna match mot Seppi kommer han vinna i raka set.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar