onsdag 11 mars 2009

Brynäs, Sverige, Atletico Madrid m.fl vinner idag...Dagens speltips..

Gårdagen gick mycket bra men om bara Birmingham hade gjort sitt jobb hade det återigen kunnat blivit en grym dag. Men plus i kassan igen. Dagens speltips är av lite annorlunda sort då jag har siktat in mig på höga odds som jag tror kan gå in. Dagen speltips:

USA - Sverige, 2:a, 6.25
Sverige slog Tyskland senast som alltid är med i snacket när man pratar om världens bästa damlandslag i fotboll. Om Sverige kunde vinna den matchen kan dom ävern vinna denna match som visserligen är mot OS-Guld medljörerna.

Färjestad - Brynäs, 2:a, 8.00
Färjestad är i praktiken redan klara för nästa fond i slutspelet. Dom har nu två matcher på hemmaplan i rad och om dom inte vinner denna matchen idag får dom ytterligare en match imorgon i den "lila" arenan och därmed några ytterligare miljoner till klubben. Brynär vill snygga till siffrorna samt att Färjestad vill ha mer pengar och därmed en match till hemma.

Porto - Atletico Madrid, 2:a, 3.30
Atletica har stått för riktigt starka matcher den senaste tiden med vinst mot Barcelona och oavgjort mot Real Madrid. Dom vill vidare i Ch-league och med ett forwardspar i storform (Aguero och Forlan) är detta ett riktigt bra odds.


Ebbsfleet united - Burton Albion, 2:a, 2.10
Ebbsfleet harvar långt nere i Serien medan Burton spelar för serieseger och uppflyttning. I vanliga fall är det klassskillnad mellan dessa lag och därför tror jag på Burton till bra odds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar