lördag 14 mars 2009

Everton, Bayern Munchen, Wolves och serie B...dagens speltips...

Favoriterna igår skrämdes verkligen då de flesta åkte på stryk eller spelade oavgjort. Bra dag för spelbolagen. Jag kommer dock fortsätta idag med att redovisa säkra spel som fungarar i dubblar och tripplar. Dagens speltips:

Everton - Stoke City, 1:a, 1.50

Everton är med och slåss om europacupplatserna och måste bara ta en match hemma mot ett lag som Stoke. Everton är otroligt stabila och hemma vinner dom en sådan här match.

Wolverhampton - Charlton, 1:a, 1.51

Wolves har kommit igång igen efter ett par matcher under isen. De är suveränerna i denna serie och bör gå upp i högsta ligen. Men då bör man alla dagar i veckan vinna en match hemma mot seriejumbon Charlton. Ebanks-Blake hänger minst 2.

VfL Bochum - Bayern München, 2:a, 1.57

Bayerna Munchen har visat grym form i Ch-league. De är väldigt måna om att vinna ligan och eftersom Berlin leder med måste man börja vinna de mesta...och det börjar nu.

Livorno - Cittadella, 1:a, 1.50

Livorno kämpar med att ta förstaplatser i serie B mot Bari och Parma. Hemma har de hittills inte förlorat nån match och lär inte göra det idag heller då de endast förlorat 2 matcher på hela säsongen. Hemma är dom urstarka och har grym motivation inför detta mötet.

Bari - Avellino, 1:a, 1.42

Bari leder just nu serie B men skuggas tätt av Parma och Livorno. Vill dom gå upp en serie måste dom vinna matcher mot tabelljumbon hemma och kommer säkerligen göra detta med några mål. Säker 1:a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar