fredag 13 mars 2009

AIK, JYP, Täby m.fl. i Dagens speltips....

God dag. Idag har jag satsat på att hitta säkra spel som ni kan använda som singlar men även väldigt bra som dubbel och trippelmaterial. Dagens speltips:

Fenerbahce - Kocaelispor, 1:a, 1.20

Fenerbache är verkligen på G. Mot ett lag som ligger näst sist på hemmaplan vinner man enkelt med några bollar. Säker 1:a.

AIK - Västerås, 1:a, 1.60

AIK är ett mycket bättre lag som faktiskt har chansen att gå upp till Elitserien. Västerås får nog rikta in sig att förlora det mesta i denna kvalserien. Att denna matcher även spelas på Hovet i Stockholm kommer vara till AIKs fördel.

JYP - TPS, 1:a, 1.55

Denna match bör ha en säker utgång med vinst för JYP. De var seriesuveräner och idag möter de ett lag som halkat in i sista minuten till slutspelet. Enkel match för JYP hemma.

Eisbären Berlin - Hamburg Freezers, 1:a, 1.45

Eisbären har gjort en fantastisk säsong hittills och dom bör vinna hela alltet. De är grymt stabila både hemma och borta. Idag möter man Hamburg som också snubblat in i sista sekund men här tar det stopp.

Caperio/Täby - Balrog, 1:a, 1.35

Skrev felaktigt om denna matchen igår men står självklart för det jag sa. Säker seger för Täby hemma mot balrog som rullade in som på ett bananskal sista matchen när Umeå tappade allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar