tisdag 17 mars 2009

Parma, Brescia, Eisbären och JYP i dagen speltips...

50% igår som kunde blivit bättre då Linköping och Täby ledde men inte höll. Nu är hör och häpna Linköping utslaget som var så grymma i serien. Nu börjar uppladdningen för nästa säsong för deras del. Täby förlorade återigen och måste nu öka farten för att inte åka ut redan i nästa match. Idag ser spelet ut så här. Dagens speltips:

Parma - Mantova, 1:a, 1.55
Parma är ett riktigt bra serie B-lag. Dom siktar självklart på att gå upp och kommer också göra detta. De har hittills bara förlorat 4 matcher i år och på hemmaplan vinner de oftast. Så också idag.

Brescia - Modena, 1:a, 1.50
Brescia har god form med en övertygande seger sist. De är också en av lagen i serie B som har potential för högre serie men det finns tyvärr några andra som ligger före just nu. De vill nu komma närmare och hemma mot Modena tar man 3 poäng.

Eisbären Berlin - Hamburg Freezers, 1:a, 1.50
Eisbären har jag spelat några ggr tidigare och har nästan alltid vunnit med dom vad jag kommer ihåg. Dom är riktigt bra och trots att matcherna hittills har varit jämna kommer dom vinna denna. Hemmaplan och klass kommer avgöra.

JYP - TPS, 1:a, 1.62
Vet inte vad JYP sysslat med hittills i slutspelet. Dom flesta trodde att dom skulle köra över TPS. Hittills har det varit jämnt men nu tror jag dom ökar farten nu när dom fått några matcher i benen. Då vinner dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar