fredag 20 mars 2009

Metz, Borussia M´bach och Heerenveen...Dagens speltips...

Missade tyvärr gårdagen då jag helt enkelt inte hann med att skriva och reka matcher. Sånt händer. Därför är jag extra laddad inför idag och helgen. Dagens spel känns väldigt bra som jag kommer spela singlar, dubblar och en trippel med. Dagens speltips:

Metz - Chateauroux, 1:a, 1.60

Metz jagar en uppflyttningsplats till Ligue 1. Dom är nära sitt mål och då får dom inte förlora mot ett bottenlag som Chateauroux. Hemma är Metz starka så allt talat verkligen för dom.

Borussia Mönchengladbach - VfL Bochum, 1:a, 2.05

M´bach har visat upp en grym form och fin fotboll den senaste tiden. Tack vara det har man därmed lämnat bottenplatsen och siktar på nytt kontrakt. Dom har tagit massa fina segrar de senaste matcherna och speciellt på hemmaplan. Bochum är mediokert just nu och kommer få åka hem utan poäng denna match.

De Graafschap - SC Heerenveen, 2:a, 1.52

Heerenveen med Elm i laget har gått riktigt riktigt fint det senaste. Det är en bit kvar till förstaplatsen som AZ kommer ta. Dock har man bra häng på att knycka åt sig en europacupplats. Idag har man ett gyllene läge att ytterligare ta 3 poäng då motståndet är det dåliga laget De Graafschap. Här tror jag Heerenveen vinner med 2 mål eller mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar